500% Renewable race

Leestijd: < 1 minuut

Ronald de Zoete van Oilexpert tipte al diverse malen posities die in waarde verdubbelden. 

Dus zo onmogelijk is het niet, zeker niet nu de centrale banken de geldpers in de hoogste versnelling hebben staan (zie bovenstaande grafiek). 

Bovendien hebben de overheden al 10-tallen miljarden dollars subsidie klaarstaan om bedrijven te ondersteunen die willen investeren in de groene energietransitie en de wereldvraag naar energie groeit onverminderd door.

Je zag Nel Asa in 2020 al 362% stijgen.

Powercell Sweden steeg met 199%

Livent steeg met 182%

Daar blijft het niet bij! Andere bedrijven kunnen volgen!

Overigens zagen we Nel ASA ook weer halveren, dus je moet ook weten wanneer je weer moet uitstappen (na het verkoopsignaal).

Daarom hebben Ronald en ik besloten om een challenge op te zetten:

Onze belegging keer 5 in slechts 4 jaar!

Barend de Ronde
Barend de Ronde

In mijn dagelijks werk ben ik voorman hovenier van beroep. Daarnaast maak ik websites en lever ik domeinnamen met hosting. Ook onderhoud ik websites voor bedrijven. Zelf run ik een aantal websites voor extra inkomen. Dat is iets waar ik graag aan werk en wil laten groeien.

Deze kennis deel ik graag met anderen door middel van interessante blog artikelen. Ik link daarbij naar producten en diensten die ik van onschatbare waarde acht.

Artikelen: 50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *