Complete Cursus Contentmarketingstrategie

Leestijd: < 1 minuut

Haal direct succes met dé 3 onderdelen voor jouw contentmarketing.

Onze bewezen, succesvolle Complete Contentmarketingstrategie Cursus geven we vaak fysiek bij grote A-merken. Daarom weten we dat hij werkt als een dolle!  Jij krijgt nu dé 3 onderdelen voor succes met jouw aanpak in deze complete en 100% online cursus:

  • Deel 1: in de Kennissessie Contentmarketing nemen we jou eerst mee in de belangrijkste contentmarketing begrippen en modellen.
  • Deel 2: de Digitalheads Strategy Steps:  je leert in 9 effectieve stappen gemakkelijk een strategie schrijven voor jouw eigen merk. Aan de hand van voorbeelden, vragen en templates ontwikkel je, tijdens of na de cursus, meteen jouw eigen strategie.
  • Deel 3: de fysieke Toolkit. Die pak je er regelmatig bij, zodat je nooit een stap overslaat. Nu niet en in de toekomst niet. En reken maar dat je deze vaak zult gebruiken.

Zó is jouw contentmarketingaanpak helemaal compleet. Hiermee laat jij jouw merk enorm groeien.
Ga nu direct aan de slag met de modules en (video)lessen in deze 100% online cursus!

Barend de Ronde
Barend de Ronde

In mijn dagelijks werk ben ik voorman hovenier van beroep. Daarnaast maak ik websites en lever ik domeinnamen met hosting. Ook onderhoud ik websites voor bedrijven. Zelf run ik een aantal websites voor extra inkomen. Dat is iets waar ik graag aan werk en wil laten groeien.

Deze kennis deel ik graag met anderen door middel van interessante blog artikelen. Ik link daarbij naar producten en diensten die ik van onschatbare waarde acht.

Artikelen: 50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *