Mijn verhaal

“Ik had gezworen dat ik nooit meer in financiële problemen zou komen”

Helaas liep het toch iets anders dan ik had gedacht. Ik was voorbereid en ik had een leuke som spaargeld. Het was tijd voor een nieuwe start. Ik woonde al een tijdje samen en samen waren wij toe aan een grote mensen huis. Het bleek een lastige tijd om te kopen. De huizenmarkt was oververhit. Na een behoorlijke zoektocht vonden wij eindelijk ons droomhuis. Het huis was al gerenoveerd dus wij hoefden alleen nog maar de vloer te leggen en te schilderen. Kort nadat wij het huis betrokken hadden begon de ellende. Alles bleek aan elkaar geknutseld en van slechte kwaliteit. Ze hadden alles weggemoffeld zodat het voor de verkoop perfect leek. Vanaf dat punt brak een tijdperk aan van financiële tegenslag en onzekerheid.

Founder

Barend de Ronde

Internet ondernemer

In mijn dagelijks werk ben ik voorman hovenier van beroep. Daarnaast maak ik websites en lever ik domeinnamen met hosting. Ook onderhoud ik websites voor bedrijven. Zelf run ik een aantal websites voor extra inkomen. Dat is iets waar ik graag aan werk en wil laten groeien.

Inkomsten bronnen

  • Fulltime job
  • Verkoop hosting
  • Verkoop domeinnamen
  • Webdesign
  • Onderhoud websites
  • Leads verkopen via internet
  • Verkoop foto’s
  • Advertenties
  • Affiliate marketing
  • Beleggen

Soms is iets te mooi om waar te zijn

Het is maar weer gebleken dat niet iedereen even eerlijk is. Naïef als ik was vertrouwde ik op de makelaar en geloofde ik het verhaal van de verkoper. Zelfs nadat ik duidelijk aan had gegeven dat ik een instapklaar huis wilde kopen en geen gezeur wilde hebben omdat ik een gezinnetje wilde beginnen. Hielden zij voet bij stuk dat het een geweldig huis voor ons was.

Dom dom dom! Al ons geld zat in de deal. Wat kan je nu gebeuren als alles al gerenoveerd is. Ik kan je vertellen “ALLES”. Keuken apparatuur na een maand al kapot. Twee badkamers met lekkage. Zoveel dat het door het plafond heen zeek. En nog veel meer. Los dat maar eens op zonder geld. Een flinke uitdaging!

De oplossing is makkelijker dan je denkt

Hoe zorg je er nou voor dat je inkomen stijgt zodat je naar een oplossing kunt toewerken? Passief inkomen is hierin de sleutel. Als je naast je werk een paar uurtjes vrij maakt om via internet iets bij te verdienen dan kom je er vanzelf. Je moet zorgen dat je iets creëert dat schaalbaar is. Er zitten namelijk een maximaal aantal uren in een dag. Dus uren ruilen voor geld zet geen zoden aan de dijk. Ik verdien ook extra geld via internet. Zo kan ik mijn huis opknappen. Je kunt zoveel verdienen als je wilt. Je kunt het extra geld dat je verdient natuurlijk ook gebruiken voor leuke dingen. Je kunt er ook mee gaan beleggen. Op deze website vind je alles wat je nodig hebt om eenvoudig meer geld te verdienen.

Maak nu de belangrijkste stap in jouw leven…

Krijg toegang tot de Affiliate Marketing Revolutie en begin vandaag nog met geld verdienen. Vanaf nu ben je een stapje dichterbij financiële vrijheid.